پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۳۹۹، ۲:۱۸

طالبان: به شرطِ تکمیل فرآیند تبادل زندانیان، برای گفتگو آماده ایم

طالبان: به شرطِ تکمیل فرآیند تبادل زندانیان، برای گفتگو آماده ایم

سخنگوی طالبان پیش شرط گفتگوهای آتی این گروه با دولت افغانستان را تکمیل فرآیند تبادل زندانیان عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سخنگوی گروه طالبان اعلام کرد در صورتی که فرآیند تبادل زندانیان میان این گروه و دولت افغانستان به طور کامل انجام شود، این گروه آمادگی دارد که ماه آینده بعد از عید قربان گفتگوهای صلح را با دولت افغانستان برگزار کند.

این پیش شرط اعلامی از سوی طالبان نشاندهنده نخستین فرصت مناسب برای برگزاری گفتگوهایی است که به رغم تعیین ضرب الاجل (دهم مارس) هنوز از سوی طرفهای درگیر آغاز نشده است.

«سهیل شاهین» سخنگوی گروه طالبان افغانستان در توئیتر نوشت: «در صورتی که فرآیند آزادی زندانیان بطور کامل انجام شود، [طالبان] به احتمال زیاد پس از عید [قربان] فوراً آماده است تا گفتگوهای بین الافغانی را آغاز کند».

شاهین در ادامه افزود که طالبان آماده است تا سایر نیروهای امنیتی افغانستان را که در بازداشت طالبان به سر می برند آزاد کند به شرط آنکه مقامات کابل نیز زندانیان وابسته به طالبان را «طبق لیست آنها [طالبان] که پیشتر به مقامات تحویل داده شده» آزاد کنند.

هنوز دولت افغانستان به این اظهارات سخنگوی طالبان واکنشی نشان نداده است.

گفتنی است که موضوع تبادل زندانیان که بر حسب توافق آمریکا و طالبان مطرح شده است، یکی از مباحث جنجالی و بحث برانگیز در مسیر گفتگوهای صلح طالبان با دولت افغانستان است.

کد خبر 4981587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha